Masteron Enanthate 200 Drostanolone Enanthaat by UNIQUE PHARMA®

Masteron Enanthate 200 Drostanolone Enanthaat by UNIQUE PHARMA®

Dit helpt voorkomen dat je lichaam tolerantie of afhankelijkheid ontwikkelt. De eerste soort, Drostanolonepropionaat, wordt meestal in kleinere hoeveelheden gedoseerd, ergens tussen de 50 en 150 mg/ml. Het werkt sneller in het lichaam, dus u moet ervoor zorgen dat u minstens eens in de twee dagen een nieuwe injectie krijgt.

  • De compound werd echter in 1959 door Syntex ontwikkeld samen met Oxymetholone (Anadrol) maar zou pas na Anadrol worden vrijgegeven.
  • In feite wordt drostanolone vaak gebruikt voor een harde, droge uitstraling.
  • Andere steroïden kunnen veel krachtiger zijn en moeten grondiger worden ‘gekuurd’, zodat je lichaam er niet afhankelijk van wordt.
  • Maar vandaag de dag wordt het vooral gebruikt door atleten en bodybuilders vanwege de manier waarop het de hormonen in het lichaam beïnvloedt.

Als vrouwelijke atleet en voormalig USBF-figuurconcurrent heb ik https://cairo.3anqod.com/alles-wat-je-moet-weten-over-proviron-steroiden/ in twee eerdere cycli gebruikt. Tot zeven dagen per week trainen in de sportschool en cardio combineren met een uitgebalanceerd dieet, de resultaten van Masteron waren verbluffend. De vasculariteit was zeer merkbaar en mijn huid zag er dunner en droger uit, waardoor de spier er meer gedefinieerd uitzag. Dit was nooit een farmaceutisch product van menselijke kwaliteit en wordt zelfs niet vaak vermeld in veel anabole steroïde boeken.

Resultaat van Masteron Enanthate

Maar dat zijn de mensen die niet eens sporten en liever elk weekend in de bar zitten. Ik heb zojuist een nieuwe snijcyclus voltooid, waaronder Masteron Enanthate en een paar andere topsnijgeneesmiddelen. In plaats daarvan doe ik onderzoek naar welke merken ik moet kopen en hoeveel ik moet kopen, zodat ik niet zonder kom te zitten. Mijn leven is de sportschool en zes of zeven dagen per week trainen is voor mij gewoon iets dat ik doe. Gezond eten hoeft niet duur te zijn en fietsen met steroïden is alleen zo duur als je het maakt.

De kernmerken en eigenschappen van Masteron

Artsen schreven vroeger drostanolonepropionaat, ook bekend als dromostanolonepropionaat, voor om borstkanker bij vrouwen te behandelen. Het werd eerder op de markt gebracht onder de merknamen Drolban, Masteril en Masteron, onder andere namen. Dosering van Masteron Enanthaat Er zijn twee varianten van masteron verkrijgbaar. Sommige bijwerkingen kunnen zijn haaruitval, verlies van emotionele controle (zoals agressie), acne en onderdrukking van testosteron. Het kan ook infecties veroorzaken als het niet op de juiste manier wordt geïnjecteerd. Veel mensen stapelen Masteron enanthate ook met testosteron enanthate, omdat deze twee stoffen goed samen lijken te werken.

Gelukkig draagt dit hormoon een gematigd niveau van totale androgene activiteit ondanks het feit dat het een direct afgeleid is van de krachtige androgeen DHT. Echter, individuele gevoeligheid zal een sterke rol spelen, deze steroïde staat bekend om het enorm versnellen van mannelijke kaalheid bij gevoelige mannen, veel meer dan veel andere anabole steroïden. Wanneer we steroïden gebruiken (oraal of injecteerbaar), veranderen onze natuurlijke hormoonspiegels. Het primaire doel van PCT is het stimuleren van onze natuurlijke aanmaak van testosteron en het verkorten of verbeteren van het totale herstelproces.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *